Home > Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Ontdek de kracht van duurzame energie

Bij ZonnepanelenPartner streven we ernaar om de overstap naar duurzame energie moeiteloos te maken. Wij bieden deskundig advies, hoogwaardige producten en een zorgeloze ervaring. Met onze Zorgeloos Garantie geniet je snel en zonder zorgen van de voordelen van zonne-energie.

Vraag binnen 1 minuut aan

Zonnepanelen aanschaffen

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? Maak gebruik van ons vrijblijvend adviesgesprek. Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om je situatie te bekijken en je wensen te bespreken. Ontvang een offerte op maat, waarin je duidelijk ziet hoeveel je kunt besparen en wanneer je de investering terugverdient. Zo geniet je zorgeloos van zonne-energie.

Waarom zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen zijn niet alleen een slimme financiële keuze, maar ook een duurzame bijdrage aan het milieu. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen, en dat is niet zonder reden. Door zonnepanelen op uw dak te installeren, kunt u uw huishouden voorzien van elektriciteit die wordt opgewekt door daglicht, een hernieuwbare bron van energie die nooit opraakt. Hierdoor verminderen zonnepanelen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen ze bij aan een schonere toekomst.

Daarnaast zijn zonnepanelen een kosteneffectieve oplossing op lange termijn. Hoewel de initiële investering hoog kan zijn, leidt het gebruik van zonnepanelen tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Door uw eigen elektriciteit te produceren, wordt u minder afhankelijk van traditionele energieleveranciers. Bovendien kunnen zonnepanelen de waarde van uw woning verhogen, wat het tot een verstandige investering maakt voor de toekomst.

Enkele voordelen

Zonnepanelen laten installeren

Na de aanschaf van zonnepanelen bij ZonnepanelenPartner plannen we een installatiedatum voor je in. Onze deskundige monteurs komen persoonlijk naar je toe om de installatie te verzorgen. Onze elektriciens zorgen voor de aansluiting in de meterkast terwijl onze monteurs de zonnepanelen op het dak installeren. Zodra alles naar behoren werkt, kun je je installatie eenvoudig monitoren.

Plan een gratis adviesgesprek

Wil je ontdekken hoe zonnepanelen jouw energierekening kunnen verlagen? Plan dan nu een gratis adviesgesprek in! Onze experts staan klaar om je te voorzien van deskundig advies op maat. 

Plan jouw gesprek in

Zonnepanelen in vier stappen

Bij ZonnepanelenPartner begrijpen we dat het kiezen van zonnepanelen een belangrijke beslissing is, met grote impact op je energierekening en het milieu. Daarom maken we dit proces eenvoudig en transparant, zodat jij met vertrouwen de overstap naar zonne-energie kunt maken.

01

Online aanvraag

Vul ons online formulier in om je situatie te bespreken.

02

Advies

Plan een persoonlijk gesprek in voor deskundig advies op maat.

03

Offerte

Ontvang een gedetailleerde, vrijblijvende offerte afgestemd op jouw behoeften.

04

Installatie

Onze ervaren installateurs plaatsen en activeren je zonnepanelen voor een probleemloze overstap naar duurzame energie.

Draag bij bij een groenere toekomst

Draag bij aan een groenere toekomst door te investeren in zonne-energie met ZonnepanelenPartner. Met elke kilowattuur die je zelf opwekt, verminder je de uitstoot van schadelijke broeikasgassen en help je de klimaatverandering tegen te gaan. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de wereld een stukje groener maken voor toekomstige generaties.

Ontdek de kracht van duurzame energie

Waar let ik op bij het aanschaffen van zonnepanelen?

  1. Geschiktheid van het dak: Controleer of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en of er voldoende ruimte is. De helling, richting en schaduw kunnen de opbrengst beïnvloeden. Ons team staat klaar om u hierbij te adviseren.

  2. Energiebehoefte: Bepaal hoeveel zonnepanelen u nodig heeft op basis van uw stroomverbruik. Gemiddeld voorzien 10 zonnepanelen in ongeveer 78% van de energiebehoefte van een huishouden.

  3. Locatie: Een optimale ligging van de zonnepanelen is essentieel voor een hoog rendement. Schaduw kan de opbrengst verminderen, maar met een optimizer of micro-omvormer kan dit worden gecompenseerd.

  4. Woonsituatie: Uw stroomverbruik is afhankelijk van uw woonsituatie. Of u alleen woont, samenwoont of met een gezin, beïnvloedt de keuze van het beste pakket voor u.

  5. Prijs: Kiest u voor een hoog rendement of een lagere aanschafprijs? Bij ZonnepanelenPartner bieden we verschillende pakketten aan met elk hun eigen voordelen en prijs. Gemiddeld is de investering tussen de 3 en 7 jaar terugverdiend, afhankelijk van de energieprijzen.

  6. Subsidiemogelijkheden: Vanaf 2024 betaalt u geen btw meer over de aanschaf van zonnepanelen en de salderingsregeling is tot 2031 van kracht.